Mr. Hannes

De naam is Hannes,
UX Designer

Een krak in het ontwerpen van digitale producten.

Empathize

De eerste stap richting een bruikbaar product is het goed verstaan van de doelgroep. Ik duik graag onder in de wereld van de eindgebruiker: interviews, schaduwen of zelfs een dag meedoen met hun dagelijkse routine.

Define

Met de kennis van de doelgroep en het plan van u (de klant) kunnen we aan de slag om de kern van het probleem te omschrijven. In workshops (met kilo's post-its) leggen we de visie en doelstellingen van alle stakeholders bloot.

Ideate

Na de probleemstelling is het tijd voor het magische deel: het bedenken van de oplossing. Schetsen, flows definiëren en stelen van de concurrenten. Na deze stap gaan we voor een consensus over hoe het product zou moeten werken.

Prototype

Om de details goed te krijgen en de ideeën aan de technische werkelijkheid te toesten, bouwen we een prototype. In wireframes, maar liefst zo realistisch mogelijk. Daarvoor is samenwerken met andere specialisten vaak een goed idee.

Test

Het bewijs van de pudding zit in het proeven, dat is niet anders bij digitale concepten. Usability testing en interviews bij een prototype zorgen voor een beter product met een hogere slaagkans.

An interesting project? Get in touch.

Mrs & Mr
BTW BE0691 650 085
Sint-Ewoudsstraat 31
8200 Brugge

Mijn inspiratiebronnen in jouw mailbox? Laat je mailadres achter.